Ikkuna- ja ajoneuvoteippaukset

Teemme ja asennamme kaikenlaisia tarroja ja teippauksia, pienistä yksittäisistä tarroista suuriin liiketilojen ikkunateippauksiin. Nykyaikaisilla ja oikein valituilla materiaaleilla onnistuu erikoisimmatkin ratkaisut.

Pieniä muotoon leikattuja tarroja arkeissa tai yksittäiskappaleina, jaa asiakkaille tai merkitse omaisuuttasi. Tarrat on mahdollista toteuttaa myös kolmiulotteisina linssitarroina. Autoteippaus toimii yhtenä parhaana pitkäaikaisena ja kustannustehokkaana liikkuvana mainostilana, vain lehtimainoksen hinnalla – miksei sitä siis tekisi näyttävästi.

Mahdollisuuksia on monia. Yliteippauksella voidaan tarratulosteen avulla tehdä autosta minkä näköinen tahansa. Leikatuilla teipeillä saadaan tyylikkäitä, kestäviä ja edullisia teippauksia. Rekkoihin sopii hyvin heijastavat teippaukset. Kaikessa teippauksessa vain mielikuvitus asettaa rajoja, mahdollista on toteuttaa melkein mitä tahansa…

Ikkunateippaukset toteutetaan yksilöllisesti, joko teidän suunnitelman pohjalta tai sitten suunnittelemme ja toteutamme kaiken alusta loppuun. Piirretään yhdessä huomiota herättävä ulkoinen ilme yrityksellesi ja valitaan oikeat materiaalit.