Pöytästandaarit ja viirit

Pöytästandaari on arvokas muistaminen, kunnianosoitus saajalleen. Toteutamme standaarit alusta loppuun itse. Valittavana on täydellinen pakkaus, jossa marmorijalka, terässalko ja satiiniviiri, nämä tulevat siistissä pahvipakkauksessa. Pakkaukseen saatavana myös asiakkaan oma logo ja tiedot. Valmistamme myös standaareja asiakkaan haluamin kokoonpanoin vaikkapa pelkkää viiiriä. Standaariin valittavana useita muotoja sekä tupsuja ja hapsuja. Galleriasta voit selailla esimerkkistanujamme.

Vaihtoviiri ennen jalkapallo-ottelun alkua, valmentajan, toimihenkilön muistaminen, fanituote seuran juniorille, varainkeruutuote.

Painotalo Silkkisiipi on vuosien saatossa toteuttanut vaihto- ja faniviirejä lukuisille tunnetuille seuroille ja yhdistyksille. Viirit voidaan tehdä arvokkaan näköiselle satiinille tai perinteiselle puuvillalle, valittavana on monenlaista kokoa ja muotoa sekä hapsua ja tupsua. Säilytämme aineiston aiemmin valmistamistamme viireistä ja lipuista, joten voit tiedustella meiltä samaa vanhaa mallia vaikka edllinen olisi tehty jo vuosia sitten.

Oma tuotantomme viireissä ja lipuissa mahdollistaa tarvittaessa nopeat toimitukset ja pienemmätkin sarjat.

Toteutamme sublimoimalla myös heilutettavat faniliput, katsomoliput ja isommatkin lakanat.

Katso esimerkkejä tekemistämme viireistä galleriasta.

WWW.POYTALIPPU.FI