Seura- ja urheiluvaatetus

SEURA-ASU JA URHEILUTEKSTIILEISTÄ valikoimissamme ovat mm. seuraavat merkit

Stanno

Jalkapalloon ja seura-asuihin keskittynyt hollantilainen vaatevalmistaja. Valikoimassa erinomaisia tuotteita urheiluseuroille. Stannon vahvuudeksi voidaan lukea huippulaadukkaat tuotteet.

Joma

Espanjalainen monipuolinen tekstiili- ja kenkävalmistaja. Kuvastosta löytyy monipuolinen valikoima laadukkaita urheiluvaatteita moneen lajiin. Hyviä ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia tuotteita.

Muut merkit

Usein myös haluamanne vaihtoehto saattaa löytyä profiilivaatepuolelta. Yritämme parhaamme mukaan suositella ja auttaa tekstiilien valinnassanne.

 

Digisublimaatioasut

Välitämme ja valmistamme huippulaadukkaita digitaalisublimoituja asuja. Hyvät kontaktit ulkomaisiin tehtaisiin sekä oma tuotantomme varmistavat laadukkaan lopputuloksen ja joustavat toimitukset.

Custom-asut

Voimme valmistaa myös juuri teidän näköisiä asuja, microkuituisista tuuliasuista aina huppareihin ja pikeepaitoihin. Näihin Customline-vaatteisiin on saatavana niskalaput ja vaikkapa vetoketjun vetimet omilla logoillanne, lisäksi kaikki merkkaukset tehdään suoraan tehtaalla. Tämä takaa merkkausten ensiluokkaisen laadun ja edullisen hinnan. Tätä vaihtoehtoa kannattaa kysyä jos haluaa varmistua ettei samanlaista vaatetta tule kadulla vastaan. Customline vaatteilla on 15 kpl minimitilausmäärä.