Yritys-, profiili- ja työvaatteet

T-paidoissa saatavilla edullisia kampanjapaitoja ja laadukkaita käyttöpaitoja. Paitoja myymme yksittäiskappaleista isoihin eriin. T-paitaan suositellaan logomerkintään lämpösiirtoa tai tekstiilipainatusta. Montako paitaa? millainen painatus?

Hupparivalikoima on todella laaja aina edullisista ohuista umpihuppareista laadukkaisiin, paksumpiin vetoketjumalleihin. Värivalikoima on kattava, löytyy niin naisille kuin miehillekin omat mallinsa. Huppariin hyviä merkkaustapoja ovat painatus ja brodeeraus.

Pikee- ja kauluspaidat lyhellä tai pitkällä hihalla, puuvillasta tai teknisestä kankaasta, taskuilla tai ilman. Kerro tarpeesi me etsimme teille sopivan tuotteen.

Takeista löytyy paksua toppatakkia, kevyempää softshell-takkia, kuoritakkia, bisnestakkia…

Profiilivaatteita ovat kaikki vaatteet, joissa ei valmistajan logo komeile parhaalla paikalla vaan niistä tehdään juuri sinun yrityksesi tai yhdistyksesi näköisiä. Valikoimissa edullisista t-paidoista laadukkaisiin takkeihin. Suosittuja tuotteita ovat tekniset pikeepaidat, muodikkaat hupparit, softshell-takit… Edustamiamme merkkejä on todella paljon, eli lähes kaikki markkinoilla olevat tunnetut profiilivaatevalmistajat. Isompia eriä mahdollista saada myös suoraan tehdastoimituksina omilla väreillä ja malleilla.

Pääset selaamaan päämiestemme kuvastoja KUVASTOT-sivulla. Muista myös ProJobin laadukkaat työvaatteet.